Over ons

Begin 2007 hebben we twee bungalows gekocht op bungalowpark Gortersmient , Grensweg 306-308 Texel.

De reden dat wij als Texelaars juist deze bungalows gekocht hebben is dat wij er van overtuigd zijn, dat deze op de beste recreatieplek van Texel gebouwd zijn. Op een keurig bungalowpark dat  goed onderhouden wordt. De locatie is uitstekend, direct aan de rand van het bos en dicht bij het strand, met de dorpen Den Burg en De Koog op fiets afstand. We verhuren de bungalows in eigen beheer en voeren zelf de regie.  
Bungalowverhuur Alkema | Polderweg 6 |1793AC | De Waal Texel | Tel: +31 (0) 222 312105 We verhuren de vakantiewoning in texel in januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december.
Home Bungalows Snel Zoeken / Boeken Tarieven / Kalender Omgeving Lastminute Over ons Contact Luxe Bungalows op Texel    Huur rechtstreeks van Alkema bungalowverhuur Texel en kom genieten in een van onze vakantiehuisjes op bungalowpark “Gortersmient”
Petronella Moeder van twee dochters. Hobby; kooikerhondjes, reizen, zumba, spinning, werkzaam in het basis onderwijs.
PeterRoy Vader van twee dochters. Hobby; wielrennen, mountainbiken kooikerhondjes, techniek, oldimers, reizen, werkzaam bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee.
Kooikerhondjes We hebben drie kooikerhondjes  moeder en 2 dochters U mag twee honden gratis mee
Over ons