Bungalowverhuur Alkema | Polderweg 6 |1793AC | De Waal Texel | Tel: +31 (0) 222 312105 We verhuren de vakantiewoning in texel in januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december.
Home Bungalows Snel Zoeken / Boeken Tarieven / Kalender Omgeving Lastminute Over ons Contact Luxe Bungalows op Texel    Huur rechtstreeks van Alkema bungalowverhuur Texel en kom genieten in een van onze vakantiehuisjes op bungalowpark “Gortersmient”

Lastminute boeking aankomst binnen 1 week

Vraag naar de mogelijkheden met scherpe prijzen!

Bel ons, als u wilt; 06 20612060

prijzen excl toeristenbelasting a € 1,70 pppn. excl schoomaakkosten € 59,- inclusief opgemaakte bedden. Wij Rekenen geen boekingskosten.

Vakantiewoning

Direct een lastminute vakantiewoning op Texel boeken? Bekijk ons aanbod aan lastminute vakantiehuizen op Texel en reserveer veilig en snel uw accommodatie op Texel.

Onze bungalow kan indien u dit wenst ook via de VVV geboekt worden.

zie onderstaande link; Bungalow 306 via de VVV boeken Bungalow 308 via de VVV boeken
Beschrijving van de bungalow De bungalows liggen aan de rand van het bos. De Dennen genaamd, Hier kunt u vrij wandelen op wegen en paden tevens is er een speelbos en zijn er diverse speelweides een BBQ plaats en een mountinbike route in de buurt. U kunt door het bos naar de duinen en het stand wandelen. Texel heeft een zeer uitgebreid fietspaden netwerk meer dan 100 kilometer.
De Dennen
Bewijs Hier het “bewijs” van het bestaan van Sommeltjes op Texel.
Lastminute